Dacă îți apreciezi cu adevărat ajutorul pe patru roți, vei avea grijă să îl duci periodic la controale de rutină pentru a te asigura că totul e în regulă. Fiecare verificare preventivă te poate scuti de stresul și cheltuiala unei probleme majore de motor, sistem de frânare sau de semnalizare.

Numeroase service-uri auto oferă servicii de întreținere ce pot fi efectuate în mai puțin de 1h. Crezi că sună prea frumos să ieși din service în doar 30 de min și cu o posibilă problemă rezolvată? Iată câteva proceduri de întreținere și chiar reparație care pot fi realizate în mai puțin de 1 h.

Diagnostica computerizată

Știm că te sperii de fiecare dată când auzi despre necesitatea realizării unei diagnostici computerizate. Dar aceasta nu e întotdeauna atât de înfricoșătoare. Dacă nu sunt detectate multe probleme la mașina ta, tot procesul poate fi gata în 20-30 de minute. Astfel, în jumătate de oră primești toate informațiile necesare despre funcționarea automobilului, despre necesitatea lucrărilor de întreținere sau/și reparație.

Calibrarea geometriei roților

Pentru siguranța ta, trebuie să realizezi calibrarea roților regulat. Vestea bună este că la un service auto bun, întregul proces durează între 20 și 30 de minute. Acest lucru se datorează noilor tehnologii 3D de calibrare. Standurile specializate pot analiza și seta geometria roților tuturor tipurilor de vehicule, cu o precizie impecabilă.

Ajustarea farurilor

La începerea sezonului rece este absolut necesară ajustarea farurilor, atât pentru siguranța ta în timp ce conduci, cât și pentru confortul celorlalți participanți la trafic. Din fericire, această procedură poate fi realizată în apriximativ 20 de minute, cu ajutorul echipamentelor moderne. 20 de minute nu e o investiție atât de mare pentru asigurarea sănătății tale și a celor din jur, nu-i așa?

Degajarea Jantelor de frână

Deși pare un proces complex și dificil, degajarea jantelor de frână poate fi realizată de mecanicii experimentați în 30-40 de minute.