Vrei să faci un upgrade substanțial mașinii tale astfel încât aceasta să-ți îndeplinească și mai multe din dorințele pe care le ai? Atunci îți propunem câteva accesorii pentru exteriorul mașinii tale, accesorii care vor avea fie funcție de depozitare, design sau simplă comoditate.

În funcție de nevoia pe care o ai, alege unul dintre ele, comandă modelul potrivit mașinii tale și instalează-l singur sau cu ajutorul unui mecanic. Asigură-te că vei cumpăra de la un producător serios și prin intermediul unui distribuitor de încredere. Spre deosebire de un accesoriu de interior, care este cât se poate de inofensiv, orice obiect suplimentar instalat în exteriorul mașinii reprezintă un risc de zgâriere sau chiar accidentare.

Scut pentru motor

Știi acel momentul când treci peste o porțiune de drum rudimentar și speri la fiecare metru să nu atingi mașina de un bolovan sau din cauza unei gropi? De acum îți poți lua la revedere de la această grijă, dacă atașezi un scut auto mașinii tale. Acesta poate să acopere întreaga parte inferioară a mașinii tale, doar fața sau doar sectoare laterale. Descoperă punctul slab și asigură-te că îl protejezi astfel încât să nu fii nevoit să schimbi piesele de la suprafață atât de des.

Bare transversale – despre multifuncționalitate

Dacă ești un aventurier, îți plac drumețiile la volanul mașinii sau pur și simplu ești nevoit să parcurgi distanțe lungi cu mașina, barele transversale o să-ți ușureze viața. Deasupra acestora poți transporta bagaje care sunt prea mari sau prea periculoase pentru portbagaj. Atașează și o cutie de portbagaj deasupra acestora și practic îți duplezi spațiul de depozitare.

Suport pentru biciclete

La nevoie, barele transversale pot fi înlocuite și cu un suport pentru biciclete. Astfel, atunci când vrei să schimbi motorul pe ghidon, tot ce va trebui să faci va fi să conduci până în locurile cele mai frumoase pentru o plimbare cu bicicleta și să cobori cele două roți de deasupra mașinii.