Orice șofer care ține la mașina sa va căuta întotdeauna cele mai eficiente metode de a o proteja. Să păstrezi pielea fotoliilor intactă sau să eviți urmele deranjante de noroi de pe podea sunt două dintre cele mai frecvente provocări cu care se confruntă pasionații și proprietarii de mașini.

Există, însă, numeroase accesorii auto care nu doar că îți vor oferi soluția pentru problemele de mai sus, dar îți vor ridica substanțial gradul de confort de care te bucuri în propriul tău mijloc de transport.

Husele pentru fotolii sunt indispensabile

Îți recomandăm ca, din momentul în care ai intrat în posesia unui autoturism, să cumperi și un set de huse pentru fotoliile acestuia. Pe piață există o gamă largă de modele din care poți alege. Acestea variază în funcție de culoare, materialul utilizat și specificațiile suplimentare incluse. Indiferent dacă optezi pentru un set simplu de huse negre sau pentru o husă complexă dotată cu sistem de încălzire, asigură-te de următoarele lucruri:

  • Materialul este unul calitativ și confortabil
  • Husele nu necesită efort suplimentar în instalare și dezinstalare
  • Vei putea spăla husele cu ușurință la nevoie

Protejează-ți podeaua autoturismului

Podeaua este cartea de vizită a mașinii tale. Nu îți poți permite să primești pasageri pe o suprafață uzată și pătată. Din acest motiv, covorașele de cauciuc siliconic sunt de mare necesitate, indiferent de anotimp. Astfel te asiguri că mocheta din fabrică a mașinii va rezista ani buni cu un minim de investiții.

Nu uita de portbagaj

Știu că depozitezi în portbagajul tău atât de multe lucruri, încât cu greu mai vezi podeaua. Dar și aceasta necesită puțină atenție pentru a-i asigura longevitatea. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că procuri un covor de protecție potrivit portbagajului mașinii tale. Optează pentru un material cauciucat rezistent, care va face față zgârieturilor și suprafețelor mai puțin prietenoase.